Adopta un catel!

Adopta un catelus

luni, 19 octombrie 2009

Niuzuri

Azi am avut o idee masochista! O fi de la filmul despre care am povestit! M-am gandit sa citesc ziarele. Sa vad ce mai zice poporu'.
Si am gasit:
1. Rubrica actualitate: accidente de masina, violuri, medici care vor sa paraseasca tara (ma intreb de ce?!) si Becali
2. Economie: Revelion in rate, criza financiara, FMI si Becali
3. Politica: (aici subiectele devin fierbinti - deci sa nu va plangeti ca nu va da guvernul caldura..nu numai circ fara paine): pe primul loc schimbul de replici dintre ai' mari si tari, pe locul al doilea..tot asta..si pe al treilea..Becali
4. Cu ultima farama de curaj 'telectual, ma apropii de rubricile culturale, sperand in secret ca nu il voi gasi si aici pe Becali. Din fericire sperantele nu mi-au fost inselate..in schimb am gasit stiri pasnice si dragute de genul: un roman al unei laureate (de origine romana) a premiului Nobel a fost aruncat intr-o galeata de sange, Roman Polanski va fi eliberat sau nu etc.
Sa vedem ce a mai ramas...pai cum ce??? Mondenuuuuuuuuu. De parca jumatate din celelalte nu-s tot stiri mondene. Dupa primii sani explodati, declaratii de o reala valoare "Sunt disperat dupa industria porno de la 14 ani"..am cedat psihic si am zis ca nu mai fac. Nu mai citesc ziare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu