Adopta un catel!

Adopta un catelus

duminică, 11 octombrie 2009

Aventuri cu avionul

Asa cum am prevazut ca o adevarata fiica, nepoata si verisoara de grad 3 a unicei mame cu denumire de lepidoptera..au existat si momente demne de atentie in timpul datului cu avionul.
Protagonistii? Acele personaje, din aceeasi specie ca si mama sus mentionata. Pe principiul "aeroportul este asemeni campului pe care se afla cortul cu turnulete", am putut asista la un show familial telefonic. Ce poate fi mai minunat decat sa fii partas la o discutie "mobila" tri-partita (da, da, se poate!) intre 2 persoane de sex feminin la care se adauga comentariile in gura mare ale sotului persoanei de la celalalt capat al "firului"? Si cum la umbra turnuletelor se poarta alinturile picante, insotite de nenumarate expresii de o reala valoare artistica..nu vad de ce nu le-am folosi oriunde ne aflam. Asta inseamna specific national, nu?
Iar cand urletele nu sunt suficiente ce putem face??? Ei bine, putem smulge telefonul si eventual ameninta femela sa opreasca acea conversatie pentru ca altfel o si luam la bataie. Pai sa vada lumea ca avem talente de conducere, nu?!
Si uite asa, cei de fata (90% erau straini) au putut observa (din nou) ce minunat popor pasnic, primitor si iubitor suntem noi. Ce, credeti ca ei pot face diferenta "intre culorile nationale"?
Ma intreb ce voi mai vedea la urmatoarea cursa..revenim, stay tuned!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu