Adopta un catel!

Adopta un catelus

duminică, 18 octombrie 2009

Capodopereta

Aseara am fost la film. Si a fost unul ales la intamplare la fata locului. Titlul? Antichrist. Suna promitator. Stiti voi, genul de filme care ar fi trebuit sa faca pielea sa se zbarleasca. Bine, rezultatul a fost asta..dar nu din motivul asteptat. Primele imagini prezentau o partida de sex cu toate detaliile anatomice (la noi a ajuns versiunea necenzurata). Si conform partenerului meu.. niciodata un film care incepe cu o lula nu e grozav. Si a avut dreptate. A fost cel mai amuzant film horror si cel mai plictisitor porn movie!
si dupa ce am rezistat eroic..dimineata pe la 5 m-am gandit sa aflu mai multe despre film. Ei bine, spre marele meu soc, aceasta aberatie este considerata de anumite personaje a fi o adevarata capodopera plina de simboluri si semnificatii sau cum ar spune cineva "mituri, vise si mistere" (curiosii sa dea pe gugal sa aflate cine-i acel cineva).
Povestea pe scurt? Un cuplu se retrage la cabana din munti pentru a se regasi dupa moartea copilului lor. Ea indurerata, el terapeut. Ea nebuna, el salvator. Toate acestea impanate cu vreo cateva ture de sex din ce in ce mai violent..care teoretic ar face legatura intre prezent si trecut, intre exteriorul si interiorul fiintei umane, intre partea buna si cea rea.
Poate ca neuronul meu de blonda nu a reusit sa observe ceea ce regizorul a vrut sa spuna..insa in mod sigur a observat ca spectatorii care au iesit de la el radeau cu gura pana la urechi!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu