Adopta un catel!

Adopta un catelus

joi, 15 octombrie 2009

Moda

Azi vorbim despre moda! Si mai precis despre farmecul picatelelor si patratelelor. Si despre posete, genti, papornite sau valize. Toate cu acelasi model!! Lumea mea-i o patratea!!
Se pare ca aici nu mai exista alt model de copiat decat acel model "Buitton" (eroare intentionata pentru necunoscatori) care oboseste ochii. Oriunde ma duc, din 10 femele, cel putin una este mandra posesoare a unor patratele maronii-cacanii-galburii! Si doar pentru ca modelul face parte din "clasicii in viata" recunoscut fiind din avion, stimatele doamne trec cu vederea principiul: io vreau sa am ce n-are toata lumea (inclusiv amanta sotului) si isi achizitioneaza macar un portofel cu acel model. Pai si atunci ne mai miram ca b(i)etii parteneri le mai incurca din cand in cand? Pe femei, nu pe genti!
Ultima parte este un bonus dedicat prietenilor mei de sex masculin care au avut curajul sa citeasca o postare cu titlul "moda" (si care nu sunt gay :P) - na, ca am gasit o scuza pentru cei care mai servesc masa in oras din cand in cand!
Dedicatia asta imi aminteste de cele de la radio..si in mod automat urmarea ar fi: sunteti cei mai tari, tineti-o tot asa!! :D

2 comentarii:

  1. ultima data cand eram eu in grecia, nush' daca n-am vazut femeie sa nu poarte niste pantofuzi din astia fara toc, asa. de anu' trecut is la moda si pe aici. deci, sa ma astept la anu' la patratele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi fi corespondentul tau personal in materie de moda maslineza :P

    RăspundețiȘtergere