Adopta un catel!

Adopta un catelus

joi, 24 decembrie 2009

Spiritul Craciunului

Imi place modernismul ..si imi plac si traditiile in acelasi timp. Dar unde as putea incadra cersetoria moderna avand drept pretext traditiile?? Azi s-a deschis sezonul la “binefaceri”. La fiecare din cele 5 statii de metrou pe care le “vizitez” in drum spre munca, s-a urcat cate un echipaj de asa-zis colindatori. Sub deviza faceti zgomot nu muzica, au reusit sa distruga nervii celor care mergeau cu atata chef la munci astazi la 8 dimineata. Cam cum arata echipele de soc?

Echipa 1: 2 fetite dragutze foc, mici papusi Barbie, bagate la inaintare in vederea induiosarii mamelor (si nu se incadrau in tiparul clasic, ci erau imbracate frumos, nu erau “parasite), dupa care urma un mos (mosule, ce tanar esti) si un alt element care batea de zor intr-o toba, cand isi amintea sau cand se enerva mosul si-i tragea cate un pumn..tobei).

Echipa 2: 2 dre, un pic bronzate (ma intreb de unde erau oare), cu acelasi model clasic de par negru semi-decolorat in blond si jumatate de radacina nevopsita (sounds familiar?) care zdranganeau din niste triangle

Echipa 3: un alt mos plus “renul” muzicant

Echipa 4: alti 2 copilasi de aceasta data, erau in stilul celor vazuti prin metroaiele noastre, supervizati de ochiul agil al unui adult aflat mai in spate.

Incep sa ma simt ca un mic Scrooge! Daca asta e spiritul craciunului, prefer valentine’s!!

Oricum, Craciun Fericit tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu